Konferensbokning i Göteborg på ett förtrollande sätt

Vem är Daniel Kane?

Daniel erbjuder förtrollande events samt arrangerar konferenser och fester i hela Göteborg! Med era önskemål som utgångspunkt planerar vi den ultimata konferensen för ert företag!

Alltid skräddarsydda lösningar
Daniel Kane utgår alltid utifrån era personliga önskemål och skräddarsyr sedan ett färdigt paket som ska tillfredsställa just er. Daniel kommer med förslag på unika helhetslösningar som passar alla typer av konferenser och event. Mindre eller större tillställningar, längre eller kortare, det är ni som bestämmer.

Planera in er konferens i samband med kick-off, företagsfest eller produktlansering. Vi tillhandahåller en välplanerad lösning!
Utifrån era personliga önskemål presenterar vi alltså ett färdigt paket bestående av allt ni tycker att konferensen ska innehålla.

Inte nog med att vi planerar själva arrangemanget från början till slut, hjälper vi även er att hitta och den perfekta festlokalen, ordna mat, transport, underhållning, aktiviteter och mycket mer!
Vi garanterar att ni kommer bli nöjda.

 

Ni får mer tid över till annat
Annordnandet av konferenser är mycket tidskrävande, inte minst från annan verksamhet. Daniel Kane ser därför till att ta hand om allt! För att ni ska kunna lägga tid på annat.

Jag har lång erfarenhet av både arrangemang och planering av konferenser i Göteborg och har med tiden skapat oss ett mycket stort nätverk av hundra procent nöjda kunder, vilket talar för att även ni ska bli nöjda med vårt arbete! Genom god kommunikation med våra kunder förstår vi era önskemål och uppfyller dem alltid!

Det ska vara roligt att jobba med oss! Konferenser ska vara roliga och inspirerande. Det ska också vara kul att planera och arrangera. Med vår hjälp tillhands blir all planering ett smärtfritt nöje! Och därefter verkställer vi!

 

Hur ni går till väga
Gå enkelt in på vår hemsida och fyll i en intresseanmälan så kommer vi att kontakta er inom 12 timmar. Svårare än så är det inte!

När ni kontaktat oss diskuterar vi era önskemål och sedan återkommer vi med ett fulländat förslag till er.

 

 

Konferensbokning med Daniel Kane

Daniel Kane är en stark och flexibel grupp lokaliserad i Göteborg. Vi arrangerar aktiviteter så som kick-offer eller konferenser åt dig och ditt företag på den plats ni själva önskar. Att anordna aktiviteter på en konferensanläggning är det absolut vanligaste önskemålen från våra kunder, men vi vill inte låsa oss där. Vi kan självklart komma ut till er arbetsplats och arrangera aktiviteter där ni redan befinner er och detta gör vi mer än gärna! Vi vill förenkla och tillgodose era behov och önskemål i så stor mån som möjligt.

Rätt lokal kan vara både svårt och tidskrävande att hitta, låt oss därför sköta det åt er! Har ni redan bokat en lokal eller anläggning av något slag jobbar vi självklart utifrån det. Om så inte är fallet letar vi gärna upp rätt lokal för just er och eran kommande aktivitet. Detta gör vi dessutom på nolltid! Vi vet hur stressigt det kan vara att arrangera aktiviteter när allting inte klaffar i planeringen. Därför vågar vi lova er att ni kommer spara tid samt att er planering av aktiviteten kommer underlätta avsevärt.

Vi samarbetar med ett flertal konferensanläggningar och bokningsbolag runt om i hela Sverige! Detta gör vi för att kunna matcha alla typer av önskemål och behov som våra kunder har. Vi garanterar därför att vi kommer hitta något som just ni blir nöjda med och dessutom på väldigt kort tid!

Ring oss eller fyll i ett kontaktformulär så återkommer vi inom 12 timmar.

Låt proffsen ta hand om era konferensbokningar!
Jag har mångårig erfarenhe inom planering av stora event och konferensbokningar i Göteborg. Vi är ett flexibelt team som brinner för det vi gör. Med vårt gedigna intresse och vår djupgående kunskap har vi har alla medel som krävs för att ordna en lyckad aktivitet för er!

Daniel Kane innebär flexibilitet

Daniel Kane är stolta över vår flexibilitet! Vi arrangerar konferenser och aktiviteter precis där ni vill vara om inte annat skulle vara överenskommet. Allt som oftast arrangerar vi aktiviteterna på olika platser runt om i Göteborg, främst på olika konferensanläggningar. Men eftersom vi tror på tillgänglighet och flexibilitet är vi alltid redo att komma ut till just er arbetsplats eller annan önskad plats om det är vad just ni önskar. Vi är med andra ord ett mobilt eventföretag som mer än gärna möter era personliga behov!

 

Event
Vi annordnar även event av olika slag för att ni ska kunna uppleva Göteborg till max!
Daniel Kane har efter många år i branschen både den erfarenhet och den kunskap som krävs för att arrangera event i större skalor. Vi kan alltså erbjuda er hjälp från början - till slut. Allt ifrån ledning och planering av olika projekt, personal, transporter, aktiviteter.. Listan kan göras lång! Vi lovar att vi kan leverera hela paketet till er, eller bara en viss del om så önskas.

Att ordna aktiviteter utanför hemmaplan kan vara knepigt. Du känner inte på rak arm till utbudet på samma vis som du gör när du är hemma. Detta kan vi självklart hjälpa er med. Här nedan följer ett exempel på en av helhetslösningarna vi kan erbjuda er utanför Göteborgstrakten:

 

Bergendal Meetings - Mötesplatsen vid Edsvik!
Endast 20 minuter ifrån Stockholm City och Arlanda ligger en helt unik och
fantastiskt plats med spektakulär utsikt över vackra Edsviken. Välkomna till
Bergendal Meetings - en värld av inspirerande och eftektiva möten. Men också en
perfekt plats att koppla av på, vila och samla kraft.

Den vackra herrgården är hjärtat på Bergendal. I symbios med den övriga moderna
arkitekturen skapas en miljö med kontraster som passar både företagskonferenser,
bröllopsfester och allt där till. Här finns 115 hotellrum och hela 25 konferensrum
vilket ger oss möjligheten att skräddarsy besök för både små och stora sällskap
och händelser!

Vi tror att kombinationen av gott sällskap, en gemytlig atmosfär och riktigt god mat
är de ingredienser som behövs för att er konferens ska bli riktigt lyckad!
Varmt välkomna in till oss på Bergendal Meetings för att boka er konferens.
Det går också bra att kontakta oss via vår hemsida.

Åk på fjällkonferens på Experium i Sälen.

I Sälen finner ni Skistars fantastiska upplevelsecentrum mitt i lindvallen - Experium! Experium erbjuder både konferensbokning och event för näst intill obegränsat med folk. Ett perfekt val för de som vill kombinera konferensen med en rad olika spännande och utmanande aktiviteter i en häpnadsväckande natur.

På denna enorma anläggning hittar ni en eventarena som rymmer hela 1200 sittande gäster! Här har ni även tillgång till en flyttbar scen för talare eller uppträdande.

Här hålls ofta evenemang som stora fester, alla typer av events, konferenser, jubileum, mässor och seminarier.

Experium erbjuder konferenslokaler i alla storlekar, från riktigt stora lokaler för ett helt fotbollslag till små intimare lounger där du och några medarbetare eller vänner kan hålla dynamiska gruppsamtal. Här finns alltså allt ni kan tänka er inför föreläsningen.

Alla rum har självklart trådlöst internet samt projektor, whiteboard och blädderblock. Lokaler där vi installerat ljudsystem och LCD-skärmar finns att tillgå om man har behov utav det.

På Experium bor ni bekvämt under konferensen! Antingen i våra moderna lägenheter eller fantastiska gemytliga stugor.

Uppleva en värld av fantastiska smakupplevelser!
Vad det gäller maten så serveras den i någon av våra många topprestauranger.

Önskar ni endast boka en vanlig konferens kan Daniel Kane även hjälpa till. Kanske med även en passande aktivitet?

Aktiviteterna

Våra aktiviteteter och äventyrliga strapatser med stor variation finns det gott om på Experium och runt om i Sälen, som tex:

 • Vandring/skidåkning
 • Mountainbike
 • Äventyrsbad
 • Daniel Kane arrangerar också på plats någon av våra teambildande
 • aktiviteter, som tex :
 • Skjutsimulator
 • The Seven Senses
 • Talangjakt
 • Teambuilding
 • Tid för konferens: Efter behov
 • Gruppstorlek: obegränsat

Pris: Vänligen be om offert.

Priset är beroende av antal personer, konferensens längd och innehåll.

Läs mer om dessa aktiviteter på DanielKane.se

Konferens + Teambuilding

En perfekt kombination för er som vill kombinera mötet på konferensen med lite teambuildingaktiviteter eller tävlingar.

Teamaktiviteter

Förbättra samarbetet med teambuilding!
Genom teambuilding kan ni enkelt förbättra gruppens samarbete. Innehållet och övningarna anpassas helt och hållet efter era personliga behov. Syftet med teambuilding är att förbättra samarbetet på ett internt plan samt att öka både gruppens men också den enskilda individens förtroende och känsla gentemot varandra. Vi är många som kan skriva under på att samarbete i en grupp fungerar betydligt bättre om det finns en samhörighet och tillit mellan alla!

Hur går det till?
Ni i gruppen får genomgå en rad olika praktiska övningar som kombineras med dialog och reflektion utav vad ni precis har presterat. Övningarna i sig leds utav en aktivitetsledare som övervakar hur ni i gruppen arbetar tillsammans och hur ni löser de utmaningar och problem som ni stöter på.

Efter att alla övningar är genomförda diskuteras er prestation tillsammans med aktivitetsledaren. Ni i teamet får därför mycket värdefulla insikter om hur ni fungerar som grupp och utifrån det kan ni utvärdera vad ni behöver utveckla. Vi tror att grundstenarna för en lyckad teambuilding är kommunikation och gruppdynamik. Efter avslutade teambuildingaktiviteter kommer ni som grupp ha utvecklats på följande plan: gruppdynamik, ledarskap, värderingar, kommunikation, självinsikt och feedback.

Teambuilding på era villkor!
Självklart kan vi anpassa er teambuilding precis så som ni önskar, eftersom de enskilda grupperna varierar är efterfrågan och behoven oftast mycket mångsidiga. Vi lägger därför stor vikt i kommunikationen mellan oss som arrangörer och er som kunder. Övningarna ska i så stor mån som möjligt kunna anpassas efter de specifika behov som just ert team har.

Dagsschema
Kärnan i våra aktiviteter är alltid densamma. Dagen börjar med en introduktion av grupputveckling och samarbete. Därefter utförs de valda teambuildingövningar som ni har valt. Allting avslutas med reflektion och utvärdering. Dessa tre saker anpassas efter just era behov och utifrån era val växer er teambuildingdag fram.

Tid för konferens: Efter behov
Tid teambuildingdag: 3 timmar – heldag
Gruppstorlek: obegränsat

Fyll i en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi er inom 12 timmar.

Konferensbokning

Boka konferens i samband med en aktivitet från Trollkarlen Kane!

Konferensbokning i Göteborg - med Daniel Kane

Här hittar du din flexibla arrangör! Vanligt vis arrangerar vi aktiviteterna på en konferensanläggning, men för att mobilisera oss som eventbolag kommer vi utan tvekan ut till er arbetsplats eller annan bestämt plats om det så önskas.

Om ni inte haft tid att boka anläggning än eller inte vet var ni vill hålla hus hjälper vi er att hitta det perfekta stället! Vi ger ett gäng förslag på anläggningar som passar alla. Då vi samarbetar med konferensanläggningar och bokningsbolag i hela Sverige har vi ett enormt utbud!

Event med Daniel

Låt proffsen planera era större evenemang!

Vi besitter lång erfarenhet och grundlig kunskap om planering och utförande av större event. Vi förser er med allt från projektledning och personal till transporter samt roliga aktiviteter. Event ska vara så kul som möjligt, låt oss sköta jobbet!

Annat kul i Göteborg

Förrutom stadsjakter och teambuilding annordnar vi utflykter och upplevelse för de som vill uppleva saker och platser i par eller mindre grupper. Kanske känner du för att göra utflykter på egen hand.

Ladda upp med bastubad på bastuflotte!

Är ni mest ute efter att koppla av och spendera lite kvalitetstid med varandra? Med bastuflotten ReLaxa tar ni er själva ut på böljorna för bad, bastu och kanske lite champagne?!

Med bastuflotten ReLaxa kan ni ta er iväg på en lugn och stillsam tur över vattnet och får samtidigt njuta av den varierande omgivningen och de vackra vyerna. Ta flotten till någon av de närliggande sjökrogarna.

ReLaxa är uppbygt på så sätt att det finns ett förrum, basturum och ett fantastiskt bryggdäck med installerade markiser. På Flotten finns tillgång till färskt varm och kallvatten, spegel, relaxstolar och även sittbänkar.

Med en bastuflotte kan ni planera in en perfekt sommarkväll, kickoff eller kanske svensexa/möhippan. Givetvis kan ni kombinera olika aktiviteter med flotteturen! Gå bara in bland våra kategorier för att välja och vraka!

Ni kan förslagsvis starta dagen med en talangjakt och på eftermiddagen/kvällen ta bastuflotten iväg ut på en sväng!

Säsong: året runt               Antal: upp till 12 personer

Fart: 3 knop

Välkommen in till oss eller kontakta Daniel äventyr via hemsidan idag! Delta i de mest spännande aktiviteterna i Göteborg! Vi sköter jobbet, ni skapar minnena!

Teambuilding med utvalda övningar i Stockholm

Teambuilding för oss är har inga begränsningar. Vi säger inte stopp vid lättsamma fritidsaktiviteter eller bollövningar. Vi vet precis vad som krävs för att åstadkomma verklig förbättring och förändring. Vi håller alltid en utvecklande dialog samt insiktgivande reflektion i kombination med de utvalda övningarna.

Det allra viktigaste är självklart att ha roligt! Annars sker det sällan någon förändring. Teambuilding i Göteborg med Magikern Kane´s äventyr är glädjehöjande samtidigt som vi ger gruppen i fråga möjligheten att öppna dörren till konstruktiv kommunikation.

Därför har Daniel Kane den bästa teambuildingen i Göteborg!

Ni går igenom en teambuilding i Göteborg som stärker interagerandet och samspelet samt relationerna, engagemanget och prestationen i gruppen. Med det rätta samarbetet når din grupp snabbare sina mål.

Gruppens samhörighet växer, arbetsglädjen växer och tilliten till varandra växer något enormt. Gruppen blir medveten om sina styrkor och eliminerar sina svagheter vilket är en förutsättning för att förändringen ska kunna blomstra.

Vi ger er de rätta verktygen för en utveckling som ska hålla i längden.

Grupputveckling

Här tar ni som grupp del av en mängd underhållande och utbildande aktiviteter i Göteborg som vi delat in i kategorierna:

Grupputveckling, Föreläsningar, Teambuildingaktiviteter samt Workshop och utvärdering.

Inom dessa kategorier kan ni välja mellan aktiviteter som är speciellt framtagna för att ni ska bli starkare som grupp samt kunna samarbeta och utveckla kommunikationen sinsemellan kollegor med mera. Vi gör allt för att utveckla och stärka era band, öka engagemanget och påverka insikten om hur ett bra samarbete fungerar.

bildspel_2
bildspel_4